Home > Tepelcrème

Schrale Troost

Schrale Troost is een zuivere crème voor de verzorging van moeder én kind.Jaarlijks telt Nederland circa 200.000 geboortes. Borstvoeding hoort daar bij, vindt bijna 80% van de enthousiaste moeders. De realiteit blijkt vaak minder rooskleurig. Tepelkloven, borstontsteking en huidproblemen zorgen er bijvoorbeeld voor dat al na een maand ruim 30% afhaakt. En na drie maanden nog eens een kwart.
De gemakkelijk opneembare crème desinfecteert, verzacht en voedt de tere huid. Dit zowel rond de tepel als bij de baby. Hoewel het gebruik primair borstontsteking (mastitis) tegengaat, zijn ook andere huidherstellende effecten bekend. De emulsie is PH-neutraal en bevat geen wolvet (lanoline) of benzylalcohol. Het product is daardoor vriendelijk in het gebruik en kan zowel voor als na de borstvoeding worden toegepast.

Bestellen

Multi-Mam Balm

Direct effect bij de dagelijkse verzorging van de tepels.

Algemeen

  • Werkt direct beschermend;
  • Verzorgt droge en gevoelige tepels;
  • Houdt het huidweefsel van de tepel gezond en sterk;
  • Hoeft voor de voeding niet verwijderd te worden;
  • Biedt optimale bescherming tijdens het voeden;
  • 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen.


Hoe werkt het?
Multi-Mam Balm heeft direct effect bij de dagelijkse verzorging van de tepels. Dit is belangrijk tijdens de periode van borstvoeding, maar ook voor de periode van borstvoeding (2 maanden voor de bevalling starten met Balm). De zalf beschermt en houdt het huidweefsel van de tepel gezond en sterk. Multi-Mam Balm is volkomen natuurlijk en veilig en hoeft niet te worden verwijderd voor de borstvoeding en biedt ook tijdens het voeden een optimale bescherming. Kan op elk gewenst moment en langdurig gebruikt worden.

Multi-Mam Balm is ook uitermate als beschermende zalf bij luieruitslag. Multi-Mam Balm is gebaseerd op 2 speciaal geselecteerde plantenoliën. Het is natuurlijk, bevat geen geurstoffen en geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Het bevat geen conserveermiddelen, geen hormonen en is volledig onschadelijk.

Bestellen

CSS & XHTML by MLP Design
Licensed under CC-NC 3.0